Πόσες φορές απογοητεύτηκες από την όψη των αγαπημένων σου μαύρων ρούχων καθώς ο χρόνος περνά και φθείρει το χρώμα τους; Έχεις δίκιο, δεν υπάρχει τίποτα πιο αποκαρδιωτικό από το να βλέπεις το έντονο και δυναμικό μαύρο T-shirt σου να προσλαμβάνει τις… πενήντα αποχρώσεις του γκρι.

Αν νομίζεις πως η φθορά και ο σταδιακός αποχρωματισμός είναι μονόδρομος για τα σκουρόχρωμα ρούχα, τότε σου έχουμε καλά νέα. Το Εύρηκα Μασσαλίας Secrets Black, το μόνο μαλακτικό με Color Fixative εξειδικευμένο για μαύρα και σκούρα ρούχα, μοιράζεται μαζί σου 5 κορυφαία μυστικά φροντίδας που θα τα κάνουν να φαίνονται σαν καινουργια.

Αν καθιερώσεις, μάλιστα, τις εν λόγω συμβουλές στη ρουτίνα πλυσίματος, στεγνώματος και σιδερώματος που ακολουθείς, θα δεις όχι μόνο τα καινούρια σου μαύρα και σκούρα ρούχα να διατηρούν αναλλοίωτο το χρώμα τους, αλλά και τα παλιά σου να ξαναπαίρνουν ζωή

1. Προσοχή στον κύκλο πλυσίματος

Η σωστή θερμοκρασία του νερού, ο σύντομος κύκλος και η ακριβής ποσότητα απορρυπαντικού εξασφαλίζουν πως δεν θα υπάρχει διαφυγή χρώματος κατά την πλύση. Επέλεξε ένα σύντομο πρόγραμμα σε χαμηλές θερμοκρασίες, καθώς το κρύο νερό προστατεύει τα μαύρα και σκούρα χρώματα, ενώ μην προσθέσεις άλλα χρώματα ή διαφορετικά υφάσματα, μιας και κάθε ύφανση έχει διαφορετικό τρόπο και χρόνο πλυσίματος.

2. Γύρισε τα από την ανάποδη πριν να μπουν στο πλυντήριο

Η θερμοκρασία της πλύσης και οι στροφές του προγράμματος έχουν την τάση με το χρόνο να εκφυλίζουν τις ίνες των ρούχων, κάνοντάς τα να ξεχειλώνουν και να «ανοίγουν», χάνοντας έτσι την πυκνότητα στην ύφανση που, εκτός των άλλων, κρατά ομοιόμορφο και το μαύρο χρώμα. Για να αποφύγετε, λοιπόν, κάτι τέτοιο, γυρίστε τα ρούχα από την ανάποδη.

3. Επέλεξε κατάλληλο και αξιόπιστο μαλακτικό

Δώσε μια βελτιωμένη όψη στην τραχύτητα των πλυμένων σκούρων ρούχων επιλέγοντας το κατάλληλο μαλακτικο. Τα μαύρα και εν γένει τα σκούρα υφάσματα είναι απαιτητικά και αν θέλεις να απογειώσεις την αποτελεσματικότητα του απορρυπαντικού Εύρηκα Μασσαλίας Black, τότε η μόνη σας επιλογή είναι τo μαλακτικό ρούχων Εύρηκα Μασσαλίας Secrets Black!

Το Εύρηκα Μασσαλίας Secrets Black, είναι το μόνο μαλακτικό με Color Fixative που κλειδώνει τα χρώματα στις σκούρες αποχρώσεις και αποτελεί την καλύτερη εξειδικευμένη πρόταση που θα βρείτε αυτή τη στιγμή στην αγορά.

Ο σταθεροποιητής των χρωμάτων (Color Fixative) που περιέχει αποκλείει τη διαφυγή χρωμάτων στο νερό, προστατεύοντας παράλληλα και φροντίζοντας τις ίνες. Μπορείς άφοβα να το χρησιμοποιείς όσο συχνά βάζεις πλυντήριο, καθώς η ειδική του σύνθεση δεν επιβαρύνει τα ρούχα και δεν τα ξεθωριάζει. Και φυσικά, αφήνει μια υπέροχη αίσθηση απαλότητας, αναδίδοντας παράλληλα υπέροχο άρωμα φρεσκάδας ή μαύρου τριαντάφυλλου!

4. Απέφυγε το στέγνωμα απευθείας στον ήλιο

Όπως γνωρίζεις ήδη, το μαύρο χρώμα είναι πολύ καλός συλλέκτης του ηλιακού φωτός, γι’ αυτό το στέγνωμα των ρούχων απευθείας στον ήλιο σταδιακά τα ξεθωριάζει. Προτίμησε, λοιπόν, να τα αφήνεις να στεγνώνουν σε φυσική σκιά, πάντα γυρισμένα από την ανάποδη.

5. Σιδέρωσε τα σε χαμηλή θερμοκρασία

Όπως είπαμε, η ζέστη δρα σαν λευκαντικός αποχρωματιστής, γι’ αυτό όταν έρθει η ώρα του σιδερώματος, ρύθμισε το σίδερο σε χαμηλή θερμοκρασία ή τοποθέτησε ένα λεπτό ύφασμα ανάμεσα στο ρούχο και στο σίδερο. Και εδώ ο κανόνας σχετικά με την ανάποδη πλευρά, ισχύει απόλυτα.

Με την ειδικά μελετημένη σύνθεση και την αποτελεσματική δράση, το σύστημα Εύρηκα Μασσαλίας Secrets Black κάνει την πραγματική διαφορά στα σκουρόχρωμα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου! Η τέλεια καθαριότητα και η άψογη εμφάνισή τους ταιριάζουν με την επιθυμία σας να προσφέρετε σε εσάς και την οικογένειά σας την πιο πολύτιμη φροντίδα. Αξιοποιώντας τα δραστικά συστατικά του Εύρηκα Mασσαλίας Secrets Black, θα κλειδώσετε στα ρούχα σας για πολλά χρόνια το πιο έντονο και ζωντανό τους χρώμα!

Back to view all