Με τους καταναλωτές να επιδεικνύουν έμπρακτα την προτίμηση και την εμπιστοσύνη τους απέναντι στην Εύρηκα εδώ και περισσότερο από έξι δεκαετίες, η Εύρηκα ανταποδίδει αυτή την εμπιστοσύνη προσφέροντας… ξεκάθαρες λύσεις που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτητικές ανάγκες.

Τώρα που η ανάγκη για αποτελεσματική απολύμανση είναι πιο επιτακτική από ποτέ, η Εύρηκα παρουσιάζει ένα νέο πρωτοπόρο ενισχυτικό πλύσης για την αποτελεσματική απολύμανση των ρούχων με 99,9% προστασία. Το Εύρηκα Igienol* ανανεώνει τον εντυπωσιακό στόλο της Εύρηκα σε προϊόντα αιχμής και συστρατεύεται στην κοινή προσπάθεια για την ασφαλή καταπολέμηση των μικροβίων και τη θωράκιση της προσωπικής μας υγείας.

Ποια είναι, όμως, τα 5 ιδιάζοντα χαρακτηριστικά που καθιστούν το απολυμαντικό Εύρηκα Igienol το πλέον αξιόμαχο ενισχυτικό πλύσης για την επιτυχημένη εξουδετέρωση από τα ρούχα μας των παθογόνων αλλά και των ρυπαντικών φορτίων που απορροφώνται από τις ίνες κατά την εκτέλεση των καθημερινών μας δραστηριοτήτων;

  1. Εργαστηριακή και κλινική τεκμηρίωση

Το Εύρηκα Igienol αποτελεί αποτέλεσμα μακρόχρονων ερευνών και μελετών. Συγκεκριμένα, προέκυψε μετά από εργαστηριακές και κλινικές δοκιμές (ΕΝ1276, 1650 και 14476+Α1), με αποτέλεσμα το λανσάρισμά του στην αγορά να συνοδεύεται από όλα τα διακριτικά πιστοποίησης και από την απόλυτη εμπιστοσύνη στην ασφάλειά του.

  1. Συντριπτική εξουδετέρωση ιών και βακτηριδίων

Δρα άμεσα και αποτελεσματικά, ακόμα και στους 20οC, συντελώντας στην απομικροβιοποίηση ακόμα και των πιο απαιτητικών υφασμάτων κατά 99,9%! Με τη διεισδυτική εισχώρηση στις ίνες και την απομάκρυνση βακτηριδίων, ιών και μυκήτων από αυτά, το Εύρηκα Igienol απομακρύνει οριστικά, τους κυριότερους παθογόνους οργανισμούς που είναι υπεύθυνοι για πλήθος λοιμώξεων, μολύνσεων και ασθενειών.

  1. Συμβατότητα με κάθε χρώμα και τύπο υφάσματος

Το Εύρηκα Igienol αγαπά τόσο τα λευκά όσο και τα χρωματιστά ρούχα και συμπεριφέρεται το ίδιο απαλά σε όλα τα είδη υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μένει ανεπηρέαστη η ύφανση και το χρώμα ακόμα και των πιο ευαίσθητων ρούχων. Παράλληλα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί το ίδιο αποτελεσματικά τόσο για πλύσιμο στο πλυντήριο όσο και στο χέρι.

  1. Υποαλλεργική και δερματολογικά ελεγμένη σύνθεση

Η υποαλλεργική σύνθεσή του το αναδεικνύει απόλυτα φιλικό προς το ευαίσθητο δέρμα, γι’ αυτόν το λόγο η χρήση του προτείνεται ακόμα και στα ρούχα του μωρού ή ανθρώπων που υποφέρουν από δερματίτιδες. Η απουσία χλωρίου στα συστατικά του εγγυάται πως δεν ταλαιπωρούνται ούτε τα ρούχα αλλά ούτε και το δέρμα σας.

  1. Ρούχα υγιεινά, καθαρά, χωρίς δυσάρεστες οσμές

Το Εύρηκα Igienol αλλάζει τα μέχρι πρότινος δεδομένα που ήθελαν την απολύμανση να συνοδεύεται από μία ενοχλητική μυρωδιά. Με δύο τύπους υπέροχων αρωμάτων (FreshLinen και PureCare) αφήνει ένα διακριτικό άρωμα στα ρούχα, κλειδώνοντας την υγιεινή καθαριότητα και την απαλότητά τους.

Με την επίτευξη της υγιεινής καθαριότητας να συνιστά στις μέρες μας αναγκαίο ζητούμενο για την προστασία της δικής μας υγείας αλλά και των αγαπημένων προσώπων μας, η Εύρηκα καινοτομεί για μια ακόμη φορά. Συνδυάζοντας την ενδελεχή καθαριότητα με την αυστηρή απολύμανση και τη φροντίδα των ρούχων, το Εύρηκα Igienol διατίθεται σε όλες τις υπεραγορές, συμβάλλοντας με τον τρόπο του στη διάδοση του μηνύματος για μια σχολαστική προσωπική υγιεινή.

Πατήστε www.youtube.com/watch?v=q_Y-WY-1HqI“>https://www.youtube.com/watch?v=q_Y-WY-1HqI“>εδώ για να δείτε το σχετικό βίντεο.

*Χρησιμοποιείτε τα βιοκτόνα με ασφαλή τρόπο. Να διαβάζετε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες για το προϊόν πριν από τη χρήση

Back to view all