Είναι σύνηθες οι εσωτερικοί χώροι μέσα στους οποίους περνάμε μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς μας να εγκλωβίζουν και να συσσωρεύουν στον αέρα διάφορους παθογόνους μικροοργανισμούς, μούχλα και υγρασία. Είτε στο σπίτι είτε στο γραφείο και το σχολείο, η υγεία μας είναι δυνατόν να επηρεαστεί από την ποιότητα του αέρα, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για εσωτερικό χώρο στον οποίο δεν ανανεώνεται επαρκώς.

Είναι πολύ σημαντικός ο καθημερινός εξαερισμός των χώρων μας. Αφήνουμε τα παράθυρα ανοικτά για περίπου 30 λεπτά 1-2 φορές την ημέρα για ανανέωση του αέρα.

Επιλέγοντας τα προϊόντα καθαρισμού της Εύρηκα, έχετε στη διάθεσή σας το πιο ισχυρό οπλοστάσιο απέναντι σε όλα όσα μπορούν να απειλήσουν την υγιεινή και καθαριότητα του χώρου σας. Για να μπορέσετε, λοιπόν, να φιλτράρετε τον αέρα στους εσωτερικούς χώρους και να βελτιώσετε την ποιότητά του, υπάρχουν κάποιοι απλοί τρόποι που σας προτείνουμε να ακολουθήσετε.

  • Σύμμαχοί σας σε αυτή την προσπάθεια αποτελούν τα καθαριστικά προϊόντα που δεν ρυπαίνουν προστατεύοντας ταυτόχρονο το κλίμα του σπιτιού και τον άνθρωπο. Το ROKLIN με σαπούνι από αγνό Ελαιόλαδο ενδείκνυται για τον φυσικό καθαρισμό των ξύλινων επιφανειών και πατωμάτων, συνδυάζοντας τον βαθύ καθαρισμό με τη θρέψη και την επαναφορά της φυσικής γυαλάδας του ξύλου. Στην ίδια λογική του σε βάθος καθαρισμού αλλά και στην κατά 99% εξολόθρευση των βακτηριδίων, το ROKLIN Antibacterial πολυκαθαριστικό καθαρίζει και απολυμαίνει όλες τις επιφάνειες του σπιτιού, ακόμα και τις πιο ευαίσθητες αλλά και αγαπημένες γωνιές των μικροβίων, όπως τα παιδικά παιχνίδια.
  • Ο εκτενής καθαρισμός των υφασμάτων και των ρούχων μέσα στους κλειστούς χώρους πρέπει να γίνεται συχνά και σχολαστικά. Πλύνετε σε τακτά χρονικά διαστήματα τις κουρτίνες σας.  Εμπιστευτείτε τη δουλειά στους πιο σκληρούς και αξιόπιστους… επαγγελματίες όπως την απορρυπαντική σκόνη πλυσίματος EΥΡΗKA Active Care, που εγγυάται τέλειο αποτέλεσμα ακόμα και στους 30 βαθμούς, αλλά και στη σειρά υγρών απορρυπαντικών EYΡΗΚΑ Mασσαλίας, με σαπούνι Μασσαλίας και ένζυμα νέας γενιάς.
  • Τα χαλιά και οι ταπετσαρίες είναι επίσης εστίες σκόνης και μικροβίων οπόταν εκτός από το επαγγελματικό καθάρισμα μπορείτε με απλά απορρυπαντικά ή με τα εξιδανικευμένα Εύρηκα Carpet Care να φροντίσετε για την καθαριότητα τους.
  • Aπό τη διαδικασία καθαρισμού δεν πρέπει να εξαιρούνται όλα τα εσωτερικά συστήματα που αξιοποιούν τον αέρα μέσα στο σπίτι. Τα κλιματιστικά αλλά και τα καλοριφέρ γίνονται πολύ συχνά αναμεταδότες μικροβίων και συμβάλλουν στη διασπορά των ιώσεων που προκαλούνται από τους παθογόνους οργανισμούς.

Η ποιότητα του αέρα είναι ζωτικής σημασίας για την υγιεινή ενός κλειστού εσωτερικού χώρου. Το μόνο που έχετε να κάνετε, λοιπόν, είναι να διατηρήσετε ένα τακτικό πρόγραμμα εξαερισμού και καθαρισμού και να επιλέξετε το κατάλληλο για τις ανάγκες του χώρου σας καθαριστικό της Εύρηκα!

Back to view all