Τόσο το κεντρικό σύνθημα όσο και η φιλοσοφία της νέας πρωτοποριακής καμπάνιας «Φροντίζουμε Ήρωες» επικοινωνεί το γενικότερο όραμα που διαπνέει τη Septona, τοποθετώντας πάντα στο κέντρο τον καθημερινό άνθρωπο και τις ανάγκες του. Η καμπάνια αποτελεί, λοιπόν, τη νέα δυναμική και πρωτοποριακή ενέργεια μιας από τις πιο καταξιωμένες και συνεχώς εξελισσόμενες εταιρείες στο χώρο της προσωπικής υγιεινής και φροντίδας και αφορά στους αφανείς ήρωες της καθημερινότητάς μας.

Αυτοί οι ήρωες μπορεί να μην κρύβονται κάτω από μυστικές κάπες, αλλά διαθέτουν ως… υπερόπλα τους την πίστη αλλά και τη δύναμή τους να αλλάξουν τον κόσμο γύρω τους. Με απλές κινήσεις, χωρίς εξωτερικές βοήθειες και μερικές φορές χωρίς κάποιο… χειροκρότημα. Προς τιμή τους, λοιπόν, η Septona αφιερώνει τη σελίδα της www.septona.gr/care-for-heroes, αναγνωρίζοντας την προσφορά τους να κάνουν τα πάντα πιο ασφαλή και όμορφα για τους ίδιους και τους αγαπημένους τους.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα «Φροντίζουμε Ήρωες» εστιάζει αναπόφευκτα σε δύο τόσο γνώριμες κατηγορίες καθημερινών ηρωίδων. Τις μαμάδες και τις γυναίκες γενικότερα. Παρόλο που είναι πολύτιμη η προσφορά τους στον κόσμο μας, αρκετές φορές δεν λαμβάνουν την αναγνώριση και υποστήριξη που αξίζουν για να συνεχίσουν να θριαμβεύουν στις καθημερινές προσωπικές τους μάχες. Η συνεισφορά τους στο σπίτι, στο μεγάλωμα των παιδιών θεωρείται αυτονόητη, ενώ οι… μάχες που δίνουν στον επαγγελματικό και εργασιακό στίβο απαιτούν από εκείνες μεγάλα συναισθηματικά και ψυχικά αποθέματα.

Η νέα πλατφόρμα της Septona, λοιπόν, δομεί μια εκτενή βάση έμπρακτης υποστήριξης για όλες εκείνες τις γυναίκες που δεν διαπραγματεύονται την επιτυχία τους και θέτουν προτεραιότητα την προσωπική, επαγγελματική και οικογενειακή τους ευτυχία. Πώς το καταφέρνει αυτό; Υιοθετώντας μια πρωτοπόρα λειτουργία live επικοινωνίας με ειδικούς που, σε προγραμματισμένα sessions, αναλύουν θέματα που αφορούν σε κάθε κατηγορία, δίνοντας παράλληλα επαγγελματικές και υπεύθυνες συμβουλές από κορυφαίους επαγγελματίες του είδους (παιδιάτρους, παιδοψυχολόγους, life coaches, beauty editors, personal trainers κ.λπ.) Κάνοντας κλικ σε κάθε κατηγορία, η αναγνώστρια έχει πρόσβαση σε μια πύλη με online άρθρα και πλούσια θεματολογία που ενδιαφέρει την καθημερινότητά της. Ας δούμε, όμως, λίγο αναλυτικότερα κάθε κατηγορία του «Φροντίζουμε Ήρωες» της Septona.

 

1. Μαμάδες: Αχ, αυτή η υπέροχη κατηγορία μέσα στην οποία συναντάμε τις πιο άξιες multitaskers! Από σεφ, ανιματέρ και γιατρός, μέχρι σοφέρ, ψυχολόγος και οικονόμος του σπιτιού, μια σύγχρονη μαμά θα κέρδιζε επάξια κάθε βραβείο προσφοράς και αυταπάρνησης! Για αυτές τις γυναίκες που το ρολόι δεν σταματά στις 24 ώρες, για αυτές τις γυναίκες που σηκώνονται από το κρεβάτι ακόμα και με πυρετό, για αυτές τις γυναίκες που προστατεύουν πάντα τα παιδιά τους και το σπιτικό τους, η Septona διαθέτει μια βάση εξαιρετικά χρήσιμων πληροφοριών που μπορούν να κάνουν λίγο πιο εύκολη την απαιτητική καθημερινότητά τους. Γιατί είναι σημαντικό στα συχνά ερωτήματα που κατακλύζουν το μυαλό τους συνέχεια, να υπάρχει μια πηγή υπεύθυνης ενημέρωσης και χαλάρωσης.

2. Γυναίκες: Μαμάδες ή μη, όλες οι γυναίκες εκεί έξω δεν σταματούν να μάχονται για όλα όσα αξίζουν. Η επαγγελματική καταξίωση, η διαρκής επιμόρφωση, η προσφορά στην οικογένεια με το ρόλο της αδελφής, της κόρης, της συντρόφου, η ανάγκη να αγαπούν το σώμα τους και τον εαυτό τους, όλα αποτελούν επιδιώξεις που προκαλούν την καθημερινότητά τους. Γι’ αυτόν το λόγο, αποκτούν μέσα από τη βάση της Septona τον πιο αξιόμαχο… ψηφιακό σύμμαχο, με real time συζητήσεις, πλούσια θεματολογία με συμβουλές και tips που απαντούν στα ερωτήματά τους και τους δίνουν γνώση για να ξεπεράσουν τα εμπόδια.

Παράλληλα, και οι δύο κατηγορίες ηρωίδων βρίσκουν στο www.septona.gr/care-for-heroes τις ιδανικές προτάσεις προϊόντων που μπορούν να αντεπεξέλθουν σε κάθε προσωπική ή οικογενειακή τους ανάγκη σε υγιεινή και καθαριότητα, όπως προϊόντα για τη φροντίδα του μωρού και του παιδιού, την υγεία του δέρματος, αλλά και την ανάδειξη της γυναικείας ομορφιάς.

Η Εύρηκα είναι περήφανη που αποτελεί τον αποκλειστικό εισαγωγέα των προϊόντων της Septona στην Κύπρο, καθώς οι δύο εταιρείες μοιράζονται από κοινού την ίδια ανθρωποκεντρική θεώρηση. Η φιλοσοφία της καμπάνιας «Φροντίζουμε Ήρωες» εναρμονίζεται πλήρως με το εταιρικό όραμα της Εύρηκα να κάνει τη ζωή των μαμάδων και των γυναικών πιο όμορφη και λειτουργική.

Back to view all