Φοιτητική ζωή! Στο άκουσμα των λέξεων, το μυαλό ταξιδεύει σε νέες εμπειρίες, μπόλικη ελευθερία, πλούτος γνώσεων και αλλά και ξέφρενα πάρτι. Έλα όμως που η φοιτητική ζωή έχει και μια καθημερινότητα πολύ διαφορετική από όσα ίσως φαντάζεστε!

Για τους περισσότερους από εσάς, οι σπουδές σας σηματοδοτούν και την πρώτη φορά που θα μείνετε μόνος ή μόνη για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είτε σου αρέσει, λοιπόν, το νοικοκυριό, είτε όχι, θα πρέπει να αρχίζεις να μαθαίνεις τα μυστικά του για να είναι η διαμονή σου όσο το δυνατόν πιο απολαυστική.

Σκεφτήκαμε, λοιπόν, να βάλουμε ένα χεράκι για να γίνει πιο εύκολο το νέο σου ξεκίνημα. Παρακάτω θα ανακαλύψεις έξι προϊόντα Εύρηκα που θα χρειαστείς οπωσδήποτε από την πρώτη κιόλας εβδομάδα που θα μείνεις μόνος στο νέο σου σπίτι!
1. ROKLIN Antibacterial Υγρό Γενικού Καθαρισμού

Δεν χωρά αμφιβολία πως, σε όσο καλή κατάσταση κι αν είναι το σπίτι που πρόκειται να νοικιάσεις, μια πολύ καλή γενική καθαριότητα είναι απολύτως απαραίτητη. Προτού τοποθετήσεις οποιοδήποτε δικό σου αντικείμενο οπουδήποτε, ειδικά στο εσωτερικό των ντουλαπιών της κουζίνας και της ντουλάπας του υπνοδωματίου, βεβαιώσου ότι το έχετε απολυμάνεις καλά με αντιβακτηριδιακό υγρό.

Εννοείται πως η αρχική γενική είναι μόνο η αρχή· να θυμάσαι πως, όσο συχνότερα καθαρίζεις το σπίτι, τόσο πιο εύκολο θα είναι. Αν το αφήνεις μέρες ή εβδομάδες αφρόντιστο, η όψη του και μόνο θα σου στερεί το κουράγιο να ξεκινήσεις το καθάρισμα.

Αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα υγρό καθαρισμού εύκολο στη χρήση, που να συνδυάζει τέλειο άρωμα, άψογη καθαριότητα και απολύμανση για όλους τους χώρους και τις επιφάνειες του σπιτιού. Το Roklin Antibacterial υγρό γενικού καθαρισμού χαρίζει καθαριότητα, λάμψη και υπέροχο άρωμα, εξοντώνοντας παράλληλα το 99.9% των μικροβίων με ένα μόνο πέρασμα!
2. Υγρό Πιάτων Εύρηκα Plus

Περνούμε σε άλλον έναν χώρο που οι περισσότεροι φοιτητές, ειδικά οι άρρενες, έβλεπαν μόνο από μακριά ώσπου να φτάσουν στην ενηλικίωσή τους – τον νιπτήρα της κουζίνας. Δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε, το πλύσιμο των πιάτων το μισούν ακόμη και οι πιο αφοσιωμένες νοικοκυρές. Τα πράγματα, όμως, γίνονται πιο εύκολα αν χρησιμοποιείτε ένα υγρό πιάτων που κάνει τον καθαρισμό τους ευκολότερο από ποτέ, ακόμη κι αν περιλαμβάνει ξεραμένα λίπη ή επίμονες κηλίδες.

Το Εύρηκα Plus διαλύει τα λίπη κι εξαφανίζει τις επίμονες μυρωδιές, χαρίζοντάς σας αστραφτερά πιάτα στη στιγμή!
3. Εύρηκα Active Care σε Σκόνη και Χρωμοσυλλέκτες

Τα πιάτα είναι απωθητικά ως εργασία αλλά μπορεί εύκολα να γίνει ακόμη και από τον πλέον αδαή. Αντίθετα το πλύσιμο των ρούχων παρουσιάζει άλλες προκλήσεις – ειδικά για τους νεαρούς φοιτητές, κι ένα μικρό λάθος μπορεί να καταστρέψει το αγαπημένο σου μπλουζάκι ή ένα πολύ ακριβό παντελόνι.

Το μυστικό είναι να έχεις τον νου σου όταν η μαμά ή η σπιτονοικοκυρά σου σού εξηγεί πώς λειτουργεί το πλυντήριο, καθώς και να χρησιμοποιήσεις απορρυπαντικά προϊόντα που είναι σχεδιασμένα να κάνουν τη ζωή σου πιο εύκολη. Το Εύρηκα Active Care χαρίζει στα ρούχα σου φρεσκάδα και καθαριότητα, ακόμη και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες – ό,τι πρέπει για φοιτητές που φοβούνται μήπως κάψουν το αγαπημένο τους πουκάμισο. Εννοείται πως κι ένας εύχρηστος χρωμοσυλλέκτης είναι απαραίτητος για την αποφυγή… ατυχημάτων που θα μετέτρεπαν τη γκαρνταρόμπα σου στη χαρά της μονοχρωμίας.
4. Aroxol για να Κρατάς Μύγες και Κουνούπια Μακριά!

Σε κάθε μετακόμιση, ειδικά στα τέλη του καλοκαιριού ή τις αρχές του φθινοπώρου, αναγκαστικά πόρτες και παράθυρα μένουν ανοικτές για πολλή ώρα, επιτρέποντας σε κάθε λογής ζουζούνι να εισβάλει στον χώρο – ειδικά στα πιο ενοχλητικά από αυτά, τις μύγες και τα κουνούπια! Ένα AROXOL, με ειδική σύνθεση για μύγες και κουνούπια, θα καταπολεμήσει εύκολα και γρήγορα τους εισβολείς δίχως να κάνουν την ατμόσφαιρα στον χώρο αποπνικτική.
5. Ξηροί Καρποί Castania Extra Nuts

Ίσως σας ακούγεται παράξενο, μα καλό είναι στα πρώτα σας ψώνια για το σπίτι να πάρετε μπόλικους ξηρούς καρπούς, ειδικά αν δεν το έχετε με τη μαγειρική. Εκτός του ότι είναι το τέλειο σνακ την ώρα της μελέτης, θα σε βγάζει εύκολα από τη δύσκολη θέση όταν έχεις παρέα στο σπίτι αλλά τίποτε να σερβίρεις τους φίλους σου.
6. Mr. Bin Τσάντες Γενικής Χρήσης

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε πόσο σημαντικό είναι, ειδικά σε ένα μικρό φοιτητικό διαμέρισμα, τα κάθε λογής απορρίμματα να μαζεύονται σε σακούλες και τσάντες γενικής χρήσης, που θα είναι ταυτόχρονα ανθεκτικές αλλά και εύκολες στη χρήση!
Μήπως ήρθε η ώρα να εξοπλίσεις το νέο σου σπίτι;

Ναι, τα προϊόντα Εύρηκα είναι σχεδιασμένα να κάνουν την καθημερινότητά μας εύκολη, ακόμη κι αν έχουμε μηδαμινή πείρα στο νοικοκυριό! Δεν είναι τυχαία εξάλλου η εμπιστοσύνη που έχουν κερδίσει στις καρδιές των καταναλωτών 60 χρόνια τώρα!

Back to view all