Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να διατηρούμε ένα καθαρό περιβάλλον μέσα στο σπίτι. Είτε διαθέτουμε μικρά παιδιά και κατοικίδια, που επιβάλλουν συνθήκες συχνότερου καθαρισμού, είτε απλά θέλουμε να προστατεύσουμε την υγεία μας και να χαιρόμαστε το σπίτι μας στα καλύτερά του. Η εξασφάλιση της υγιεινής είναι ένα καθοριστικό βήμα.

Η εταιρεία-συνώνυμο της καθαριότητας, κατά την προσφιλή της συνήθεια να λανσάρει στην αγορά αποτελεσματικά καθαριστικά προϊόντα, φέρνει το Εύρηκα Igienol απολυμαντικό συμπληρώνοντας με μια πολύ δυνατή προσθήκη την οικογένεια Εύρηκα Igienol.

Το Eύρηκα Igienol Απολυμαντικό με συμπυκνωμένη σύνθεση, αποτελεί ένα υγρό απολυμαντικό προορισμένο να εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηριδίων και των ιών, όπως κορωνοϊούς! Με την ενδεδειγμένη δοσολογία συνθέτει ένα δραστικό γαλακτώδες διάλυμα ιδανικό για απολύμανση κάθε επιφάνειας μέσα στο σπίτι. Στην επιτυχία, όμως, του Eύρηκα Igienol Απολυμαντικού συμβάλλει ασφαλώς και το μοναδικό άρωμα που αφήνει στον χώρο, συνδυάζοντας βαθιά καθαριότητα που δεν αλλοιώνεται από τη χαρακτηριστική μυρωδιά της κλινικής απολύμανσης.

 

Ελεγμένο και πιστοποιημένο με τα εργαστηριακά πρότυπα EN 1276 και ΕΝ 14476, εξουδετερώνει vaccinia, H1N1, κορονοϊούς, Ηπατίτιδα B,C,D, HIV, HRSV (λοίμωξη κατώτερου αναπνευστικού), BVDV, Flavivirus (εγκεφαλίτιδα), Rabies virus (λοίμωξη νευρικού συστήματος, λύσσα), Filoviridae (έμπολα), Ιός του απλού έρπητα τύπου 1&2.).

Αραιωμένο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε καθημερινά σε κάθε χώρο του σπιτιού που μπορεί να πλυθεί, όπως πατώματα, ντουλάπια, πόμολα, πόρτες, νεροχύτες, πλακάκια, κάδους, εστίες κουζίνας, αλλά και σε χαλιά ή υφάσματα, αφού όμως βεβαιωθείτε σε μια μικρή επιφάνεια πως δεν ξεβάφουν τα χρώματα. Η πανίσχυρη δράση του Eύρηκα Igienol Απολυμαντικού δεν σταματά βέβαια εδώ, καθώς και αδιάλυτο προσφέρει ασύγκριτη καθαριότητα και υγιεινή σε επιφάνειες που συλλέγουν καθημερινά πολλά μικρόβια, όπως λεκάνες τουαλέτας, αποχετεύσεις και νιπτήρες (όχι ακρυλικούς).

Στην Εύρηκα σκοπός είναι πάντοτε να έχει στα χέρια του ο καταναλωτής ένα προϊόν που του δίνει… ξεκάθαρες λύσεις για κάθε ανάγκη καθαρισμού. Το Εύρηκα Igienol Απολυμαντικό με τη χαρακτηριστική μυρωδιά και γαλακτώδες δράση εντάσσεται, λοιπόν, απόλυτα σε αυτή τη γενικότερη εταιρική φιλοσοφία, χαρίζοντας την καθαριότητα και απολύμανση κλινικού επιπέδου που τόσο χρειαζόμαστε, ειδικά τα τελευταία χρόνια, στην πιο φιλική της μορφή για όλο το σπίτι. Θα το βρείτε στις υπεραγορές και είναι βέβαιο πως θα το λατρέψετε για την ασυναγώνιστη σχέση τιμής-ποιότητας που προσφέρει!

Back to view all