Αν το 2019 ήταν ή πρόκειται να γίνει η σημαντικότερη χρονιά της ζωής σας – η χρονιά του γάμου σας – δεν έχετε παρά να μας το πείτε! Η Εύρηκα είναι πάντοτε κοντά σε νιόπαντρα ζευγάρια που ξεκινούν τη νέα τους ζωή γεμάτα όνειρα και ελπίδες!

Η δημιουργία μιας οικογένειας δεν είναι εύκολη υπόθεση. Απαιτεί θάρρος και πραγματική αγάπη για να κάνει ένα νεαρό ζευγάρι αυτό το βήμα – κι εμείς θέλουμε να επιβραβεύσουμε αυτή σας την απόφαση!
Μοναδικά Δώρα Εύρηκα για Κάθε Νιόπαντρο Ζευγάρι!

Για δέκατη συνεχή χρονιά, η Εύρηκα εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για την εμπιστοσύνη χιλιάδων οικογενειών όλα αυτά τα χρόνια, στηρίζοντας το ξεκίνημα της νέας σας ζωής και τα όνειρά σας για ένα πλήρως εξοπλισμένο σπιτικό και χαρίζοντάς σας ένα πακέτο προϊόντων Εύρηκα αξίας €40!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αποδείξετε πως παντρευτήκατε ή σκοπεύετε να παντρευτείτε εντός του 2019! Ένα πιστοποιητικό γάμου είναι αρκετό για να σας ευχηθούμε «Βίον ανθόσπαρτον και καθαρόν!» και να σας δώσουμε και το δικό μας δώρο – μια σειρά διάσημων οικιακών προϊόντων Εύρηκα που θα κάνουν τη φροντίδα του νοικοκυριού και άλλες οικιακές εργασίες ευκολότερες από ποτέ!
Μπείτε σε Κλήρωση και Κερδίστε έναν Δεύτερο Μήνα του Μέλιτος!

Απολαύσατε τον Μήνα του Μέλιτος; Τι θα λέγατε για έναν… δεύτερο;

Εκτός από το πακέτο προϊόντων μας, κάθε νιόπαντρο ζευγάρι κερδίζει και δωρεάν συμμετοχή σε κλήρωση για ένα δεύτερο γαμήλιο ταξίδι αξίας €2.000!

Ζήστε μοναδικές στιγμές και εμπειρίες που θα χαραχτούν ανεξίτηλα στις καρδιές σας σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία, με όλα τα έξοδα πληρωμένα από την αγαπημένη σας εταιρεία οικιακών προϊόντων!

Ποιος θα μπορούσε να πει όχι σε μια τόσο δελεαστική προοπτική;
Τι Πρέπει να Κάνετε

Δεν είναι δύσκολο! Απλά στείλτε το πιστοποιητικό του γάμου σας, καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας σας με φαξ στο 25831015 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση newlyweds@eureka.com.cy για να παραλάβετε το δώρο σας, ή επικοινωνήστε μαζί μας δωρεάν για περισσότερες πληροφορίες στο 800 51061.

Να θυμάστε πώς πρέπει να μας έχετε στείλει το πιστοποιητικό του γάμου σας ως τις 31/01/2020, οπότε και λήγει ο διαγωνισμός μας!

Η κλήρωση για το γαμήλιο ταξίδι αξίας €2.000 θα πραγματοποιηθεί στις 14/02/2020 και οι τυχεροί νικητές θα ειδοποιηθούν για να παραλάβουν το μεγάλο μας δώρο!

Μη χάνετε λοιπόν χρόνο! Μπείτε στον ιστότοπό μας ή στην επίσημη σελίδα μας στο Facebook, στείλτε μας τα στοιχεία σας και εξασφαλίστε το γαμήλιο δώρο μας, καθώς και την ευκαιρία για έναν δεύτερο μήνα του μέλιτος!

Βίον Ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους!

Back to view all