Στις μέρες μας, πέρα από την ανάγκη για αποτελεσματικά προϊόντα στην αντιμετώπιση των ιπτάμενων και ερπόντων εντόμων, απασχολεί όλο και περισσότερο τους καταναλωτές να χρησιμοποιούν προϊόντα που είναι λιγότερο επιβλαβή προς την υγεία με λιγότερα χημικά που δεν προκαλούν αλλεργίες και έχουν γενικά ένα πιο φιλικό χαρακτήρα. Ευρήματα ερευνών που έχουν υλοποιηθεί στο πλαίσιο της κατηγορίας των εντομοκτόνων-εντομοαπωθητικών προϊόντων, δείχνουν ότι αυτό που αναμένουν οι χρήστες είναι τα προϊόντα να έχουν λιγότερο χημικά και όσο το δυνατόν περισσότερο φυσικά συστατικά έτσι ώστε να είναι πιο φιλικά στην υγεία σε συνδυασμό με το να μην προκαλούν αλλεργίες, και χωρίς να υστερούν σε αποτελεσματικότητα.

Το 2020, η Νο 1 μάρκα στην κατηγορία, λάνσαρε τη νέα σειρά Aroxol Pure & Strong, που ήρθε να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη, αφού περιλαμβάνει προϊόντα που δεν υστερούν σε αποτελεσματικότητα αντιμετωπίζοντας τους ενοχλητικούς επισκέπτες που δεν είναι άλλοι από τα έντομα, ωστόσο με 0% αλλεργιογόνα & 0% άρωμα.

Η σειρά περιλαμβάνει τα ακόλουθα προϊόντα:

  • Aroxol Pure & Strong Spray κατσαριδοκτόνο
  • Aroxol Pure & Strong Liquid (set + refill)
  • Aroxol Pure & Strong Mat

 

Ενώ το 2021 εμπλουτίζεται με δυο νέους κωδικούς:

  • Aroxol Pure & Strong Spray εντομοκτόνο
  • Aroxol Pure & Strong Mec Ιnstant

Η μάρκα Aroxol δικαιώνει το slogan της καμπάνιας Aroxol Πάντα Περισσότερα! αφού καλύπτει τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών.

Aroxol Πάντα Περισσότερα!!! Τώρα και με 0% αλλεργιογόνα –  0% άρωμα
Back to view all