Νέο AROXOL για σφήκες. Εξουδετερώνει από απόσταση!

Το AROXOL, ο ηγέτης της αγοράς στην προστασία από τα έντομα και μάρκα συνώνυμη με την κατηγορία της, εμπλουτίζεται με ένα νέο μοναδικό προϊόν, που “βρίσκει τον στόχο” του: το νέο AROXOL για σφήκες.

Το AROXOL για σφήκες και μυρμιδώνες είναι ένα πρωτοπόρο και εξειδικευμένο προϊόν σε μορφή σπρέι που δρα άμεσα και αποτελεσματικά. Το προϊόν διαθέτει ειδική τεχνολογία, ώστε να ψεκάζει αποτελεσματικά ακόμη και από απόσταση 2 μέτρων, εξουδετερώνοντας έτσι από απόσταση το έντομο, πριν αυτό γίνει επικίνδυνο για τον άνθρωπο.

Η σφήκα είναι ένα έντομο που συναντάται σε όλα τα μέρη της Κύπρου. Ας σημειωθεί ότι, ένα ποσοστό 3% περίπου του πληθυσμού, παρουσιάζει κάποια αλλεργική αντίδραση στο τσίμπημα της σφήκας, ενώ ένα 0,8% των θυμάτων αντιδρά με σοβαρή και δυνητικά απειλητική για τη ζωή αλλεργική αντίδραση, τη γνωστή αναφυλαξία.

Το νέο καινοτόμο προϊόν AROXOL για σφήκες είναι διαθέσιμο στις υπεραγορές, το οποίο διευκολύνει την προμήθεια και εξασφάλιση του. Με το AROXOL για σφήκες, τα νοικοκυριά έχουν πλέον έχουν πλέον τα εφόδια και τη λύση για την εξουδετέρωση των σφηκών από απόσταση!

Back to view all