«Ό,τι αξίζει, οφείλει να επαναλαμβάνεται.»

Δίπλα στις ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας μας στάθηκε για μια ακόμα χρονιά, η Εύρηκα Ελλάς, παραμένοντας πιστή στην αξία του σεβασμού προς τον άνθρωπο και την κοινωνία, αφού πραγματοποίησε δωρεές αξίας άνω των 100.000€ και το 2021.

Η πανδημία Covid 19 που συμπλήρωσε ήδη δύο έτη, προκάλεσε μια αλυσίδα από κοινωνικές και οικονομικές συνέπειες, επιβαρύνοντας τη διαβίωση όλων μας αλλά ιδιαίτερα εκείνων που βρίσκονταν σε δύσκολη θέση, πριν την εμφάνισή της. Έτσι, η Εύρηκα Ελλάς προχώρησε σε μια σειρά προϊοντικών δωρεών σε άπορες οικογένειες σε συνεργασία με κοινωνικά παντοπωλεία και φορείς σε όλη την Ελλάδα αλλά και δομές φιλοξενίας αναπήρων στον Βόλο.

Παράλληλα, στήριξε με τον ίδιο τρόπο τις σεισμόπληκτες οικογένειες της Θεσσαλίας σε συνεργασία με την τοπική περιφέρεια, στο πλαίσιο της αρωγής προς τους συνανθρώπους μας που υπέστησαν τις συνέπειες των φυσικών καταστροφών, οι οποίες δυστυχώς έπληξαν τη χώρα μας και το 2021.

Τα παιδιά αποτελούν αναμφισβήτητα μια πνοή ελπίδας μέσα στις δυσκολίες που βιώνουμε καθημερινά. Έτσι, πέραν των παραπάνω, η Εύρηκα Ελλάς παρέμεινε για άλλη μια χρονιά στο πλευρό τους, υλοποιώντας χρηματικές & προϊοντικές δωρεές σε φορείς όπως οι ακόλουθοι: Χαμόγελο του Παιδιού, Make-A-Wish Ελλάδος, Κιβωτός του Κόσμου Βόλου & δομές φιλοξενίας ορφανών ή εγκαταλελειμμένων παιδιών στον Βόλο.

Back to view all