Η ΕΥΡΗΚΑ Νo 1 μάρκα στα ενισχυτικά πλύσης που τόσα χρόνια το όνομά της είναι συνώνυμο του λευκού και της καθαριότητας των ρούχων ξεκίνησε τη συνεργασία της με την Έλενα Χριστοπούλου, την καταξιωμένη manager στο χώρο της μόδας, για τα καινοτόμα ενισχυτικά πλύσης νέας γενιάς ΕΥΡΗΚΑ QUICK WHITE και ΕΥΡΗΚΑ QUICK COLOR, ιδανικά ακόμα και για το σύντομο πρόγραμμα πλύσης.

Στο πρόσωπο της Έλενας Χριστοπούλου, που συνδυάζει την κομψότητα με την καθοδήγηση των νέων κοριτσιών στην εμφάνισή τους, είδαμε την ιδανική ambassador που θα εμπνεύσει τις αξίες του τέλειου λευκού και του απόλυτα καθαρού ρούχου στο νεανικό κοινό, μέσα από τις σύγχρονες προτάσεις της ΕΥΡΗΚΑ. Θεωρούμε ότι,  όπως τα καλλυντικά είναι σύμμαχος ομορφιάς, έτσι και η νέα σειρά ενισχυτικών πλύσης ΕΥΡΗΚΑ QUICK είναι «αξεσουάρ» για την λαμπερή εμφάνιση κάθε γυναίκας, που δεν έχει χρόνο αλλά εκτίθεται περισσότερο από ποτέ. Και δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε πιο αντιπροσωπευτική πρέσβειρα από την Έλενα Χριστοπούλου χάρη στη μοναδική ματιά και επιρροή της.

Η αγαπημένη manager έχει το μοναδικό τρόπο να λέει τα πράγματα ξεκάθαρα και να σε συμβουλεύει ώστε να είσαι πάντα στη μόδα και να ξεχωρίζεις. Έτσι, στη νέα καμπάνια της ΕΥΡΗΚΑ, η Έλενα μοιράζεται μαζί μας την αγάπη της για το απόλυτο  χωρίς συμβιβασμούς λευκό,  ενώ μας συμβουλεύει πώς να διατηρούμε τα χρωματιστά μας καθαρά χωρίς λεκέδες, ακόμη και στο σύντομο πρόγραμμα, με την πανεύκολη χρήση σε κάθε πλύση των νέων ΕΥΡΗΚΑ QUICK WHITE και ΕΥΡΗΚΑ QUICK COLOR.

«Είμαι φανατική οπαδός του λευκού. Αρκεί να είναι το «σωστό» λευκό. Ξέρω πολύ καλά πόσο αρνητική εντύπωση κάνει ένα θαμπό λευκό σε ένα casting. Για αυτό λέω στα νέα παιδιά, πως όπως σας νοιάζει το λευκό σας χαμόγελο έτσι να σας νοιάζει να φοράτε ένα καθαρό και φωτεινά λευκό ρούχο.

Για μένα η ΕΥΡΗΚΑ είναι εδώ και χρόνια το μυστικό μου για ολόλευκα αλλά και καθαρά χρωματιστά χωρίς λεκέδες. Χαίρομαι που με τα νέα ΕΥΡΗΚΑ QUICK WHITE και ΕΥΡΗΚΑ QUICK COLOR, ιδανικά για σύντομες πλύσεις, θα μπορώ να μοιραστώ το μυστικό μου με όλους εσάς, που δεν έχετε χρόνο αλλά φροντίζετε την εμφάνισή σας», δήλωσε η Έλενα Χριστοπούλου.

Η καμπάνια «Καμία πλύση χωρίς εύρηκα» με την Έλενα Χριστοπούλου είναι ήδη στον «αέρα» και  τρέχει στην τηλεόραση, στα social media, PR καθώς και σε προωθητικές ενέργειες.

Back to view all