«Υπερασπίσου το παιδί γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα..»

λέει ο στίχος του γνωστού τραγουδιού και η Εύρηκα το κάνει πράξη ξεκινώντας ήδη από την αρχή του 2021 με την συμμετοχή της σε δυο δράσεις αφιερωμένες στα παιδιά, για το Κάνε μια Ευχή Ελλάδος και το Χαμόγελο του Παιδιού.

Για την δράση υποστήριξης στο Χαμόγελο του Παιδιού η Εύρηκα συμμετέχει στην Λαχειοφόρο Αγορά που διοργάνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού «για περισσότερα και πιο φωτεινά παιδικά Χαμόγελα» στα πλαίσια της συμπλήρωσης 25 χρόνων προσφοράς, με στόχο την κάλυψη της λειτουργίας ενός σπιτιού φιλοξενίας για ένα χρόνο.

Επιπλέον, η Εύρηκα συμμετέχοντας στην προσπάθεια εκπλήρωσης των παιδικών ευχών θα σταθεί στο πλευρό του Κάνε μια Ευχή Ελλάδος προσπαθώντας να συμβάλει στην εκπλήρωση όλων των παιδικών ευχών μέσα από εμψυχωτικές εμπειρίες και δράσεις που θα προσφέρουν Δύναμη, Χαρά και Ελπίδα στα παιδιά που αγωνίζονται για τη ζωή τους. Μέσα από την προσφορά αυτή η Εύρηκα έλαβε το σήμα υποστήριξης του οργανισμού με το μήνυμα ” Family Member – I am Great…ful !” που θα αποτελεί σύμβολο πραγματοποίησης μιας παιδικής ευχής.

 

Back to view all