Πόσες φορές νιώσατε ότι θέλετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο στην καθημερινότητά σας; Πόσες φορές ο χρόνος δεν ήταν αρκετός για όλα αυτά που θέλετε να κάνετε; Πόσες φορές ευχηθήκατε ο χρόνος για τις υποχρεώσεις σας να μειωνόταν στο ελάχιστο δυνατό;

Η ΕΥΡΗΚΑ είναι εδώ και φροντίζει για να κερδίσετε χρόνο με τα νέα προϊόντα ΕΥΡΗΚΑ QUICK WHITE & ΕΥΡΗΚΑ QUICK COLOR που έχουν σαν στόχο να προσφέρουν σε εσάς εξειδικευμένες λύσεις που είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το σύγχρονο τρόπο ζωής.  Η Νο1 μάρκα στα ενισχυτικά πλύσης σε Ελλάδα και Κύπρο, λάνσαρε τα δυο νέα ενισχυτικά πλύσης, το υπερλευκαντικό σε σκόνη ΕΥΡΗΚΑ QUICK WHITE και το πολυκαθαριστικό λεκέδων  σε μορφή σκόνης ΕΥΡΗΚΑ QUICK COLOR τα οποία είναι ιδανικά ακόμα και στο σύντομο πρόγραμμα πλύσης.

Το υπερλευκαντικό ΕΥΡΗΚΑ QUICK WHITE χάρις στην προηγμένη τεχνολογία PWA προσφέρει ορατή διαφορά από την πρώτη φορά με ενισχυμένη λευκότητα ιδιαίτερα στα κιτρινισμένα υφάσματα ενώ καθαρίζει ακόμα και τους πιο δύσκολους λιπαρούς λεκέδες σε αυτά. Επιπλέον καταπολεμά το γάριασμα και το κιτρίνισμα. Διατίθεται σε συσκευασία 4 φακέλων (4×50γρ) και από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του, έχει αρχίσει να κερδίζει την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού, που αναζητά ρούχα πολύ λευκά, πολύ καθαρά, πολύ γρήγορα.

Το πολυκαθαριστικό λεκέδων ΕΥΡΗΚΑ QUICK COLOR με το νέο υπερενισχυμένο σύστημα ενζύμων Superior enzyme complex αφαιρεί από τα χρωματιστά ρούχα όλους τους δύσκολους και λιπαρούς λεκέδες στα γρήγορα με την 1η , ενώ παράλληλα φροντίζει τις ίνες των βαμβακερών ρούχων και τονίζει τα χρώματα. Διατίθεται σε συσκευασία 400γρ με μορφή βάζου προσφέροντας λύση για τους δύσκολους λεκέδες ακόμα και στο σύντομο πρόγραμμα πλύσης.

Με τα νέα προϊόντα ΕΥΡΗΚΑ QUICK WHITE & ΕΥΡΗΚΑ QUICK COLOR ο χρόνος που θα χρειάζεστε για πεντακάθαρα και αστραφτερά λευκά καθώς και για χρωματιστά ρούχα με τα πιο έντονα χρώματα, χωρίς λεκέδες θα είναι πιο σύντομος από ποτέ. Η νέα καμπάνια της  Εύρηκα για τα προϊόντα πλύσης ΕΥΡΗΚΑ QUICK WHITE και ΕΥΡΗΚΑ QUICK COLOR με το μήνυμα «Καμία πλύση χωρίς εύρηκα» βρίσκεται ήδη στον αέρα.

Νέα ΕΥΡΗΚΑ Quick White & ΕΥΡΗΚΑ Quick Color
Back to view all