Νέο TIK TAK Extra Power Antibacterial Gel με 99,9% αντιβακτηριδιακή δράση. Απολύμανση πιο δυνατή από ποτέ.

Η εταιρεία ΕΥΡΗΚΑ, εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια, προσφέρει στην κυπριακή οικογένεια ποιοτικά οικιακά προϊόντα που κάνουν την καθημερινή ζωή πιο άνετη και πιο ασφαλή. Σε αυτό το πλαίσιο, η κλασική σειρά καθαριστικών τουαλέτας ΤΙΚ ΤΑΚ εμπλουτίζεται με ένα νέο προϊόν που έρχεται να κάνει τη διαφορά: το ΤΙΚ ΤΑΚ Extra Power Antibacterial Gel.

Το νέο, πυκνόρρευστο υγρό καθαριστικό τουαλέτας ΤΙΚ ΤΑΚ Extra Power Antibacterial Gel συνδυάζει την απόλυτη καθαριότητα με τη μέγιστη υγιεινή καθώς σκοτώνει 99,9% των βακτηριδίων. Ταυτόχρονα, η καθημερινή του χρήση καταπολεμά κιτρινίλα και πέτρα, καθαρίζει τη λεκάνη σε βάθος και εξουδετερώνει τις δυσάρεστες οσμές.

Το ΤΙΚ ΤΑΚ Extra Power Antibacterial Gel έχει ένα ξεχωριστό, διαφανές γαλαζοπράσινο χρώμα και ευχάριστο άρωμα Arctic Freshness που σκορπά φρεσκάδα όχι μόνο στη λεκάνη, αλλά και σε όλο τον χώρο της τουαλέτας. Το προϊόν διατίθεται σε πρακτική συσκευασία 750ml. Οι καταναλωτές μπορούν να το βρουν στα ράφια υπεραγορών και καταστημάτων σε ολόκληρη την Κύπρο

Back to view all