ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μάρτιος 2019

Με 2Χ δράση στο πλευρό των ευπαθών κοινωνικών ομάδων

Η Εύρηκα τιμά την εμπιστοσύνη που της δείχνουν οι καταναλωτές τα τελευταία 60 χρόνια στην ελληνική αγορά, όχι μόνο μέσα από την καινοτομία και την ποιότητα των προϊόντων της άλλα βοηθώντας παράλληλα και όσους το έχουν ανάγκη, διανέμοντας δωρεάν προϊόντα σε κοινωνικά παντοπωλεία δήμων καθώς επίσης και στην εθελοντική οργάνωση «Kid & Family», το διάστημα Ιανουάριος – Φεβρουάριος 2019.

Στο πλαίσιο της βοήθειας προς τους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα, η Εύρηκα διέθεσε δωρεάν 2.500 κιβώτια προϊόντων περιποίησης ρούχων αλλά και εντομοαπωθητικές συσκευές στα κοινωνικά παντοπωλεία στην Ελλάδα καθώς επίσης και στην εθελοντική οργάνωση «Kid & Family», η οποία συνεχίζει να βοηθά τις οικογένειες πυρόπληκτων από τις περιοχές Μάτι και Ν. Βουτζάς αλλά και όσους αποτέλεσαν θύματα από τις πλημμύρες στο Μαντούδι.

Η Εύρηκα συνεχίζει με κάθε ευκαιρία να βρίσκεται κοντά στο πλευρό όσων χρειάζονται βοήθεια, έχοντας στόχο να προστατέψει την ποιότητα ζωής τους και να βελτιώσει παράλληλα την καθημερινότητά τους.

 

Κατεβάστε το αρχείο

Back to view all