Το φθινόπωρο είναι γεγονός πως αλλάζει τη διάθεσή μας. Η αλλαγή του καιρού και η επιστροφή στη ρουτίνα μάς φέρνουν μπροστά στην ανάγκη να ανανεώσουμε την εμφάνισή μας, έτσι ώστε να νιώθουμε ακόμα πιο όμορφα με τον εαυτό μας. Ενόψει, λοιπόν, και του απαιτητικού χειμώνα, η νέα φθινοπωρινή σεζόν μοιάζει ιδανική να επενδύσουμε σε 5 ολόφρεσκα fashion trends που εγγυημένα θα χαρίσουν στην καθημερινότητά μας περισσότερη άνεση αλλά και λάμψη 

Οι γήινοι τόνοι αλλά και το κόκκινο μαζί με τα πιο ενισχυμένα υφάσματα συνδυάζονται άψογα με τις λεπτές γραμμές που αναδεικνύουν τη σιλουέτα, ενώ η πρακτικότητα συμβαδίζει υπέροχα με το φθινοπωρινό urban-chic στυλ. Το φθινόπωρο, εξάλλου, ως η κατεξοχήν εποχή των αλλαγών, μας προσκαλεί για άφθονους και άκρως ενδιαφέροντες στιλιστικούς πειραματισμούς. 

Πάμε, όμως, να δούμε ποια είναι τα 5 trends του φθινοπώρου που δεν πρέπει να λείπουν από τη φθινοπωρινή ντουλάπα μας.   

 
1. Bomber  Jackets  

Με άμεση έμπνευση από το Top Gun, τα bomber jackets υπόσχονται να μας κρατήσουν ζεστές και στυλάτες στις πρώτες φθινοπωρινές ψύχρες. Η pop αισθητική τους εντάσσεται τέλεια στη fashion κουλτούρα της εποχής. Με… αέρα πιλότου μαχητικού, τα bomber jackets μας εμπνέουν να  κατακτήσουμε περισσότερα! Σε όλες τις παραλλαγές τους (δερμάτινα με shearling επένδυση, γούνα στον γιακά ή από nylon για πιο εύκολη εφαρμογή), αυτό το κομμάτι βρίσκει επάξια θέση στην ντουλάπα μας ως η πιο πρακτική και συνάμα vintage προσθήκη!

 

2. Γυναικεία κοστούμια

Το corporate στυλ έρχεται για μια ακόμη φορά στο προσκήνιο, αυτή τη φορά στην πιο happy dressing εκδοχή του που μεταφράζεται σε τολμηρές παραλλαγές και φωτεινά χρώματα. Δεν λείπουν οι mixnmatch επιλογές, που ταιριάζουν παντελόνι ή φούστα με διαφορετικού χρώματος σακάκι, ενώ οι κορυφαίοι Οίκοι μόδας ποντάρουν στα έντονα χρώματα (πράσινο, κίτρινο, ροζ), στα graffiti μοτίβα αλλά και στις βελούδινες υφές. 

 

3. Corset  

Είτε ως αυτόνομα corset tops είτε ως corset waists σε φορέματα, οι κορσέδες δίνουν το δυναμικό παρών στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα ως το πασπαρτού των εμφανίσεών μας μέρα και νύχτα. Οι μεγαλύτεροι Οίκοι προτείνουν τον συνδυασμό με ανάλογα casual, sporty ή βραδινά κομμάτια, για ένα ομοιόμορφο και άψογο look 


4. Ολόσωμες φόρμες 

Άνετες, πολυχρηστικές και κομψές, οι ολόσωμες φόρμες μας μεταμορφώνουν στη στιγμή με ελάχιστο κόπο κάθε εποχή του χρόνου. Ειδικότερα, φέτος το φθινόπωρο τις συναντάμε στην κλασική ντένιμ και πολυαγαπημένη εκδοχή τους που ταιριάζει υπέροχα με τα έντονα φούτερ ή τα πουκάμισα με τα δυναμικά patterns του φθινοπώρου. Εκτός από τις τζιν φόρμες, όμως, κυριαρχούν και άλλες υφές (cotton, nylon, βισκόζ, ακόμα και δερματίνη), ενώ ξεχωρίζουν για τα cargo τελειώματά τους, τις φαρδιές γραμμές και τις πολλές workerstyle τσέπες.  


5. Χρωματιστά ρούχα 

Τι και αν το καλοκαίρι είναι πίσω μας; Τα φωτεινά χρώματα συνεχίζουν να μας κάνουν παρέα σχεδόν σε κάθε κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας. Τα χρωματιστά ρούχα έχουν την τιμητική τους αυτό το φθινόπωρο, με τα royal blue, baby pink (που συνδυάζεται σχεδόν με τα πάντα), έντονο γαλάζιο, φλογερό κόκκινο (ως το κατεξοχήν χρώμα του power dressing) και το hot pink-φούξια να κλέβουν την παράσταση. Και για να διατηρούν πάντα τη ζωντάνια τους, μην ξεχνάς πως η φροντίδα τους με ένα ειδικό απορρυπαντικό σαν το Εύρηκα Μασσαλίας Colors, που σέβεται τις ίνες και αναζωογονεί σε βάθος τα χρώματα, είναι απαραίτητη για να έχουν τα ρούχα σου την πιο κεφάτη και λαμπερή εμφάνιση! 

Αυτό το φθινόπωρο, λοιπόν, το χρώμα και το στυλ είναι στο πλευρό μας για να το ζήσουμε δυναμικά και χαρούμενα! Αλλάζουμε λοιπόν από την κορυφή έως τα νύχια, φέρνοντας στα μέτρα μας τα παραπάνω fashion trends και… φορώντας την καλύτερή μας διάθεση! Παρέα με τη σειρά προϊόντων της Εύρηκα για τη φροντίδα των ρούχων, αυτό το φθινόπωρο θα είναι πιο stylish από ποτέ! 

Back to view all