Επιλέξτε Χώρα

Ιδιωτική Ετικέτα & B2B

Σαν όμιλος ΕΥΡΗΚΑ, αξιοποιώντας την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία από τα δικά μας έμπιστα επώνυμα προϊόντα, προσφέρουμε βιομηχανικές συμβάσεις για παραγωγή σε τρίτους, για επιχειρήσεις που θέλουν προϊόντα υπό τη δική τους μάρκα.

Ολοκληρωμένες Λύσεις για Λιανέμπορους & FMCG Εταιρείες

Μπορούμε να προτείνουμε, να δημιουργήσουμε και να αναπτύξουμε ολοκληρωμένα προϊόντα, ανάλογα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες κάθε πελάτη.

Έχουμε σημαντικές μακροχρόνιες συνεργασίες τόσο με αλυσίδες υπεραγορών που μας εμπιστεύονται για τα Ιδιωτικής Ετικέτας προϊόντα τους, όσο και με άλλες εταιρείες που αναζητούν έναν παραγωγό για τις δικές τους μάρκες.

Ιδιωτική Ετικέτα

Μια υπηρεσία που παρέχουμε προς αλυσίδες υπεραγορών.

Αναδεικνύοντας την εμπιστοσύνη των πελατών της, η ΕΥΡΗΚΑ παράγει προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας για πολλές μεγάλες επιχειρήσεις και κορυφαίους λιανέμπορους εντός και εκτός των ελληνικών και ρουμανικών συνόρων.

Ιδιωτική Ετικέτα

Business to Business (Β2Β)

Υπηρεσία που απευθύνεται σε επιχειρήσεις που ασχολούνται με FMCG προϊόντα και έχει ως στόχο την παραγωγή των υφιστάμενων προϊόντων τους ή νέων προϊόντων ειδικά σχεδιασμένων για τις ανάγκες τους. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της άμεσης εξυπηρέτησης, της εξατομίκευσης των παρεχόμενων υπηρεσιών ανάλογα με την κάθε περίπτωση, καθώς και με την αποτελεσματική και συνεχή επικοινωνία.

Για τους B2B και Ιδιωτικής Ετικέτας πελάτες μας, ο Όμιλος ΕΥΡΗΚΑ προσφέρει μεγάλη γκάμα εξειδικευμένων υπηρεσιών, όπως:

  • σύνθεση προϊόντος
  • παραγωγή, γέμισμα και συσκευασία
  • σχεδιασμός εικαστικού / ετικέτας
  • δυνατότητες βελτιστοποίησης κόστους

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για την παραγωγή του προϊόντος σας στο εργοστάσιό μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας
Business to Business (Β2Β)