Επιλέξτε Χώρα

Η Φιλοσοφία & ο Σκοπός μας

Σκοπός Φιλοσοφία Άνθρωποι

Σκοπός μας είναι να κάνουμε την καθημερινότητα
πιο καθαρή & απλή για σας και την οικογένειά σας.

Αποστολή μας είναι να παρέχουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας που απλοποιούν και βελτιώνουν την καθημερινότητα των καταναλωτών μας και της οικογένειάς τους. Με καινοτομίες και συνεχή φροντίδα, προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι κάθε προϊόν που φέρει την υπογραφή της Εύρηκα εναρμονίζεται με τη δέσμευσή μας να παρέχουμε ποιοτικά προϊόντα σε προσιτές τιμές, επηρεάζοντας θετικά τη ζωή των καταναλωτών μας.

Φροντίζουμε σπίτια & οικογένειες για περισσότερο από 60 χρόνια.

Είμαστε μια οικογενειακή εταιρεία με παρουσία στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Ρουμανία, προσφέροντας προϊόντα ταχείας κατανάλωσης σε κατηγορίες όπως Φροντίδα Ρούχων και Σπιτιού , Υγιεινή & Απολύμανση, και Προστασία από τα Έντομα. Στο χαρτοφυλάκιο μας έχουμε πληθώρα αξιόπιστων μαρκών, ενώ οι πλείστες έχουν μακρά ιστορία ως No1 & No2 παίκτες στις κατηγορίες τους έως και σήμερα.

Πιστεύουμε στη φροντίδα των μικρών καθημερινών στιγμών, και νοιαζόμαστε για αυτούς που αγοράζουν τα προϊόντα μας. Δεν πιστεύουμε σε μια ψυχρή εμπορική σχέση, πρώτιστος στόχος μας είναι η συνεχής ικανοποίηση των καταναλωτών μας, με σκοπό να κάνουμε την κάθε τους μέρα καλύτερη και πιο εύκολη.

EUREKA Η Φιλοσοφία & οι Αξίες μας

Πιστεύουμε στην ακεραιότητα, την ειλικρίνεια και τον σεβασμό.

Οι θεμελιώδεις αυτές αξίες καθορίζουν και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε ως επιχείρηση. Πηγάζουν από το «Πιστεύω» της εταιρείας, που καταγράφηκε από τον ιδρυτή Ξάνθο Σαρρή το 1967 και αποτελεί το θεμέλιο της ανθρωποκεντρικής μας φιλοσοφίας.

Η εμπιστοσύνη των καταναλωτών μας είναι αποτέλεσμα μιας ανοιχτής, ειλικρινής σχέσης της εταιρείας μας μαζί τους, καθώς και της σιγουριάς που αισθάνονται ότι επιλέγουν ποιοτικά προϊόντα που σέβονται το εισόδημά τους.

Η εμπιστοσύνη των καταναλωτών θα αποτελεί πάντοτε το ισχυρότερο κίνητρο για την ΕΥΡΗΚΑ, ακόμη και σε δύσκολες εποχές, ο σεβασμός για τους ανθρώπους παραμένει η μεγαλύτερή μας αξία.

Η Φιλοσοφία & οι Αξίες μας

EUREKA Πιστεύουμε ...

  • Πιστεύουμε στην αλλαγή, που μας οδηγεί στην καινοτομία, ενεργώντας διορατικά έτσι ώστε να ικανοποιούμε τις ανάγκες των καταναλωτών μας.
  • Πιστεύουμε στην επιχειρηματικότητα, που μας κάνει θαρραλέους, δραστήριους και μας τροφοδοτεί με επιμονή.
  • Πιστεύουμε στην πρόοδο, που μας δίνει αποφασιστικότητα, ενέργεια και μας υποκινεί να μαθαίνουμε γρήγορα από τις επιτυχίες και τις αποτυχίες μας.
  • Πιστεύουμε στους ανθρώπους, που μας ωθεί να είμαστε ειλικρινείς και πιστοί στους υπάλληλους μας, στους καταναλωτές μας και στους συνεργάτες μας.
Πιστεύουμε ...

EUREKA Υπηρετώντας το Κοινωνικό Σύνολο

Από το 1959 έως σήμερα, η φιλοσοφία του Ομίλου ΕΥΡΗΚΑ εστιάζει στους καταναλωτές μας και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους.

Οι επιχειρηματικοί μας στόχοι συνδέονται στενά με την ευθύνη που αισθανόμαστε απέναντι στους συνανθρώπους μας, στους καταναλωτές, στα ενδιαφερόμενα μέρη, καθώς και στην εξέλιξη του σύγχρονου τρόπου ζωής.

Είμαστε σταθερά αποφασισμένοι να βοηθούμε τις τοπικές κοινωνίες, να δείχνουμε σεβασμό στο περιβάλλον και υπευθυνότητα ως πολίτες.

Δείτε την Κοινωνική μας Δράση
Υπηρετώντας το Κοινωνικό Σύνολο

EUREKA Οι Άνθρωποι μας

Θεωρούμε τους ανθρώπους μας θεμελιώδη παράγοντα στην ανάπτυξή μας, την κινητήρια δύναμη της επιχείρησης και καθοριστικό παράγοντα της επιτυχίας μας.

Ενστερνιζόμενοι αυτή τη φιλοσοφία, ο Όμιλος ΕΥΡΗΚΑ εφαρμόζει πολιτικές και προγράμματα που στόχο έχουν να εξάψουν τη δημιουργικότητα, να αναπτύξουν και να ανταμείψουν, καλλιεργώντας παράλληλα την οικογενειακή κουλτούρα που μας διαφοροποιεί από άλλα εργασιακά περιβάλλοντα.

  • Φροντίζουμε για τη συστηματική αναβάθμιση των ικανοτήτων και των γνώσεων των υπαλλήλων μας, προσφέροντας εκπαιδευτικά και επιμορφωτικά προγράμματα στο προσωπικό μας.
  • Προσφέρουμε σε κάθε στέλεχος την ευκαιρία να αναπτυχθεί και να ανελιχθεί μέσα στην εταιρεία.
  • Πιστεύουμε στην ανοιχτή επικοινωνία και ενθαρρύνουμε την ομαδικότητα και την σωστή συνεργασία.
  • Ενθαρρύνουμε τις πρωτοβουλίες και υποστηρίζουμε τη δημιουργικότητα και την καινοτομία.
  • Στοχεύουμε για ένα ασφαλές και ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον, που σέβεται και στηρίζει τους εργαζόμενους.
Η Φιλοσοφία & ο Σκοπός μας
Σήμερα, ο Όμιλος απασχολεί 449 εργαζομένους, από τους οποίους 166 εργάζονται στην Ελλάδα, 71 στην Κύπρο και 212 στη Ρουμανία.
Η Φιλοσοφία & ο Σκοπός μας
Οι άνθρωποι μας αισθάνονται μέρος μιας μεγάλης επιχειρηματικής «οικογένειας» που στηρίζει τη δουλειά τους, ανταμείβει τις προσπάθειές τους και αναγνωρίζει τη συμβολή τους στην επιτυχία της εταιρείας.
Η Φιλοσοφία & ο Σκοπός μας
Επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη το ότι το προσωπικό μας παραμένει μαζί μας κατά μέσο όρο για 16 χρόνια.