Επιλέξτε Χώρα

Η Διοικητική μας Ομάδα

Διοικητική Ομάδα Μήνυμα Προέδρου Διευθυντικά Στελέχη

Η χαρισματική ηγετική μας ομάδα καλλιεργεί το σκοπό μας, παρέχει τη στρατηγική μας κατεύθυνση και μεριμνά για την επίτευξη των στόχων μας. Ως σύνολο, η ομάδα μας στοχεύει στην καινοτομία, στην περαιτέρω επέκταση των μαρκών μας, στην υπεροχή στον κλάδο μας, στον σεβασμό των ενδιαφερόμενων μερών και, φυσικά, στην εξυπηρέτηση των πελατών μας.

EUREKA Μήνυμα του Προέδρου

Ο Όμιλος Εύρηκα εξυπηρετεί καταναλωτές σε Κύπρο και Ελλάδα για περισσότερο από 60 χρόνια, δημιουργώντας έναν δεσμό που έχει αντέξει στην πάροδο του χρόνου. Συνεχώς επιδιώκουμε να βελτιώνουμε αυτό που προσφέρουμε, να εμπλουτίζουμε την γκάμα των προϊόντων μας και να αναπτύσσουμε καινοτομίες που θα κάνουν τη ζωή των καταναλωτών μας πιο εύκολη.

Είμαστε υπερήφανοι για την απόκτηση της Interstar Ρουμανίας το 2005. Αξιοποιώντας τη γνώση και την εμπειρία που αποκομίσαμε από Ελλάδα και Κύπρο, τριπλασιάσαμε τις πωλήσεις της Interstar, οι οποίες αντιστοιχούν πλέον σε πάνω από 40% των συνολικών πωλήσεων του Ομίλου.

Οι μάρκες μας, που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών εδώ και πολλά χρόνια, αποτελούν το θεμέλιο της εταιρείας μας και τους πυλώνες για το μέλλον μας. Η κατευθυντήρια αρχή μας για μια σχέση αμοιβαία κερδοφόρα μεταφράζεται σε υψηλής ποιότητας προϊόντα σε προσιτές τιμές.

Μήνυμα του Προέδρου

Οι εξαγωγές αποτελούν μέρος της στρατηγικής μας εδώ και πολλά χρόνια, και η συμβολή τους στη σταθερότητα του Ομίλου υπήρξε πολύτιμη.

Οι βιομηχανικές συμβάσεις για παραγωγή σε τρίτους έχουν παίξει σημαντικό ρόλο. Μας έχουν δώσει τη δυνατότητα να αναπτύξουμε τις σχέσεις μας με μεγάλους λιανέμπορους στη Ρουμανία και την Ελλάδα μέσω υπηρεσιών Ιδιωτικής ετικέτας, και μας έχουν επιτρέψει να κτίσουμε σημαντικές σχέσεις Business to Business με εταιρείες που αναζητούν κάποιον παραγωγό για τη δική τους μάρκα. Φερόμαστε στους συνεργάτες και τους πελάτες μας με επαγγελματισμό και συνέπεια, προσφέροντας σωστές τιμές και παρέχοντας σταθερά επίπεδα ποιότητας.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι παραπάνω δραστηριότητες, υποστηριζόμενες και καθοδηγούμενες από τη φιλοσοφία και τις αξίες μας, θα επιτρέψουν στον Όμιλο να εξακολουθήσει να αναπτύσσεται ενόψει οποιωνδήποτε προκλήσεων. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε την εταιρεία υγιή με ένα λαμπρό μέλλον, εστιάζοντας στους συνεργάτες, τους υπαλλήλους, τους καταναλωτές και την κοινότητά μας.

 

Νίκος Σαρρής
Διευθύνων Σύμβουλος

Η Διοικητική μας Ομάδα

Διευθυντικά Στελέχη

Ο Όμιλος Εύρηκα διευθύνεται από μέλη της ιδρυτικής οικογένειας του Ξάνθου Σαρρή, μαζί με μια ομάδα έμπειρων και χαρισματικών διευθυντών σε κάθε χώρα.

Η Έδρα του Ομίλου Εύρηκα

Νίκος Σαρρής

Διευθύνων Σύμβουλος & Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου

Έλενα Σαρρή Βαρνάβα

Εκτελεστική Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Έρευνας & Ανάπτυξης

Άλκης Σαρρής

Εκτελεστικός Διευθυντής Αγορών

Δημήτρης Δημητρίου

Οικονομικός Διευθυντής Ομίλου

Εύρηκα ΛΤΔ – Κύπρος

Ιάσων Χρ. Νεοφύτου

Γενικός Διευθυντής Κύπρου

Μαρία Διχώρου

Οικονομική Διευθύντρια

Νάτια Γάλλου Κύζη

Διευθύντρια Μάρκετινγκ

Παύλος Παύλου

Διευθυντής Πωλήσεων

Εύρηκα Ελλάς A. E. - Ελλάδα

Αριστομένης Κονιστής

Διευθυντής Εργοστασίου & Διασφάλισης Ποιότητας

Αλεξάντερ Βέντελ

Διευθυντής Εξαγωγών Ομίλου & Ιδιωτικής Ετικέτας

Κώστας Κουρκούμπας

Οικονομικός Διευθυντής

Δημήτριος Παπαπανάγος

Διευθυντής Μάρκετινγκ

Κώστας Τέντας

Διευθυντής Έρευνας & Ανάπτυξης του Ομίλου

Θάλεια Χαλκιά

Διευθύντρια Ανάπτυξης & Πωλήσεων

Interstar Chim S.A. – Ρουμανία