Νέο AROXOL GEL PRO ANTS… και antίο μυρμήγκια!

Το AROXOL είναι ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης της αγοράς στον τομέα της εντομοπροστασίας και σύμμαχος κάθε κυπριακής οικογένειας για μια ζωή απαλλαγμένη από έντομα. Σήμερα, το AROXOL κάνει για μία ακόμη φορά τη διαφορά, παρουσιάζοντας ένα προϊόν εξελιγμένης τεχνολογίας: το νέο AROXOL GEL PRO ANTS, σε μορφή τζελ που εξολοθρεύει τα μυρμήγκια στη φωλιά.

Ο τρόπος εφαρμογής του AROXOL GEL PRO ANTS περιλαμβάνει την τοποθέτηση σταγόνας ή γραμμής τζελ, σε περιοχές που υπάρχουν μυρμήγκια ή επί των διαδρομών τους. Χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη του σύριγγα, το προϊόν επιτρέπει εύκολη και ακριβή πρόσβαση στα σημεία που πλήττονται περισσότερο και στα οποία δεν φτάνουν τα άλλα εντομοκτόνα. Είναι άοσμο, εύκολο στη χρήση και ιδιαίτερα αποτελεσματικό σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Το AROXOL GEL PRO ANTS περιέχει τροφοελκυστικά που ελκύουν ΜΟΝΟ τα μυρμήγκια. Λειτουργεί προσελκύοντας τα μυρμήγκια ώστε να καταναλώσουν το τζελ, θεωρώντας το τροφή. Στη συνέχεια, μεταφέρουν την εντομοκτόνο ουσία μέσα στη φωλιά, επιμολύνοντας και εξολοθρεύοντας την αποικία και τη βασίλισσα.

Το AROXOL GEL PRO ANTS είναι ασφαλές για χρήση σε χώρους όπου ζουν παιδιά και κατοικίδια, καθώς περιέχει ένα πικραντικό παράγοντα (Bitrex) που δίνει άσχημη γεύση στο προϊόν και αποτρέπει την κατά λάθος κατανάλωσή του.
Το νέο, καινοτόμο AROXOL GEL PRO ANTS είναι η εναλλακτική λύση στην απεντόμωση και είναι διαθέσιμο σε όλες τις υπεραγορές, διευκολύνοντας την προμήθειά του για κάθε νοικοκυριό. Με το προϊόν αυτό, ο καταναλωτής έχει πλέον στα χέρια του τον πιο απλό και εύκολο τρόπο για να απαλλαγεί από τα μυρμήγκια μια για πάντα!

Νέο AROXOL GEL PRO ANTS… και antίο μυρμήγκια!

Back to view all