Από τις αρχές του 2020, η πανδημία στη χώρα μας έχει καταστήσει την ανάγκη για απολύμανση & καθαριότητα στους χώρους του σπιτιού των νοικοκυριών, πιο σημαντική από ποτέ. H Εύρηκα έχοντας μακρόχρονη παράδοση σε απολυμαντικά & καθαριστικά προϊόντα κάτω από το brand Topine, αντιλαμβανόμενη την ανάγκη αυτή, προχώρησε σε νέα λανσαρίσματα την πιο ενδεδειγμένη στιγμή, επεκτείνοντας ακόμη περισσότερο την οικογένεια του Topine!

Η ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση απολυμαντικών-καθαριστικών προϊόντων οδήγησε σε εύρεση εναλλακτικών λύσεων για την κάλυψή της. Έτσι η Εύρηκα, το 2020 ανταποκρίθηκε σε αυτό διαθέτοντας στην αγορά το διαχρονικό Topine Μικροβιοκτόνο-Απολυμαντικό Γενικής Χρήσης σε συσκευασία refill παράλληλα με το spray.

Πολύ σύντομα ακολούθησε το λανσάρισμα του νέου Topine Total Power Floor & All Purpose, σε δυο υπέροχα αρώματα, Green Apple & Floral, που προσφέρει διπλό όφελος στον καταναλωτή. Είναι μικροβιοκτόνο-απολυμαντικό καλύπτοντας την επίκαιρη ανάγκη για απολύμανση, αλλά και πολυκαθαριστικό, κατάλληλο για την καθημερινή καθαριότητα όλων των επιφανειών του σπιτιού. Παράλληλα, πλεονεκτεί ως προς τη συνιστώμενη δόση για την πραγματοποίηση απολύμανσης, αφού η σύνθεσή του απαιτεί χρήση μόνο 25ml προϊόντος ανά 1 λίτρο νερού!

Η Εύρηκα θέλοντας να καλύψει και την ανάγκη προϊόντων που χρησιμοποιούνται κυρίως σε μικρές επιφάνειες, επέκτεινε την γκάμα της και στα spray λανσάροντας το νέο Topine 5 in 1 Green Apple Spray, το οποίο παράλληλα με την απολυμαντική & καθαριστική του δράση αφαιρεί αιτίες αλλεργιών ενώ χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα δροσερού πράσινου μήλου!

Το Topine, αναδεικνύοντας τον δυναμικό του χαρακτήρα, συνεχίζει στην ίδια κατεύθυνση και το 2021, με επέκταση σε νέες κατηγορίες, προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα για τον καθαρισμό και την απολύμανση επιφανειών που όλοι αγγίζουμε καθημερινά. Έτσι, στις αρχές του έτους λανσαρίστηκε ένα ακόμη νέο προϊόν, το Topine Total Power Spray με 70% αιθυλική αλκοόλη, διαθέσιμο σε δυο αρώματα Mountain Fresh & Spring Valley. Το νέο Topine Total Power διατίθεται σε μορφή aerosol spray, προσφέρει υγιεινή, καθαρίζει αποτελεσματικά και καταπολεμά τις οσμές αρωματίζοντας ευχάριστα, ενώ παράλληλα απομακρύνει αιτίες αλλεργιών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σκληρές επιφάνειες όπως πόμολα, κάδοι, WC, νεροχύτες, παιχνίδια, όργανα γυμναστικής & μαλακές επιφάνειες όπως καθίσματα αυτοκινήτου, καναπέδες, ταπετσαρίες, κρεβάτια κατοικίδιων ζώων κ.α.

Στα τέλη του 2020, το Topine επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες μέσα από τη νέα τηλεοπτική καμπάνια της Εύρηκα στην κατηγορία, που αναδεικνύει τα οφέλη των νέων Topine Total Power ενώ παράλληλα υπενθυμίζει στους καταναλωτές το brand Topine, το οποίο διαθέτει μια πλήρη γκάμα προϊόντων που προσφέρουν  “Απολύμανση & Καθαριότητα στο Top!”.  Η καμπάνια σε συνδυασμό με διαδικτυακή προβολή των νέων προϊόντων, θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί το 2021.

Απολύμανση & Καθαριότητα Topine στο Top!
Back to view all