Επιλέξτε Χώρα

Μέτρα κατά του COVID

Παροχή προστασίας & υποστήριξης σε πρωτοφανείς καιρούς

Έχουμε επικεντρωθεί στο τρίπτυχο των ανθρώπων μας, των καταναλωτών μας και των κοινοτήτων μας στην προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις και αλλιώτικες συνθήκες. Στόχος μας να προστατεύουμε τους υπαλλήλους μας, να εξυπηρετούμε και να ικανοποιούμε τους καταναλωτές μας και φυσικά να υποστηρίζουμε τις κοινότητές μας.

EUREKA Οι Υπάλληλοί μας

Η φροντίδα των ανθρώπων μας είναι κύρια προτεραιότητά μας.

Εφαρμόστηκαν μέτρα ασφάλειας και προστασίας της υγείας των εργαζομένων στον χώρο εργασίας από την πρώτη κιόλας μέρα, δίνοντας παράλληλα σε άλλους τη δυνατότητα να εργαστούν από το σπίτι τους. Θέλουμε οι άνθρωποί μας να παραμείνουν υγιείς, να παραμείνουν ασφαλείς και δυνατοί, στηρίζοντάς τους σε κάθε πρόκληση που ίσως αντιμετωπίζουν.

Οι Υπάλληλοί μας

EUREKA Οι Καταναλωτές μας

Εδώ στην Εύρηκα, σκοπός μας είναι να εξυπηρετούμε τους καταναλωτές μας, τώρα περισσότερο από ποτέ.

Πολλά από τα προϊόντα μας παίζουν σημαντικό ρόλο στην αποτροπή της εξάπλωση του COVID 19 μέσω των καθαριστικών και απολυμαντικών τους ιδιοτήτων. Η ομάδα μας σε ολόκληρη την εταιρεία έχει εργαστεί σκληρά και με επιμονή για να διασφαλίσει ότι τα προϊόντα μας θα είναι διαθέσιμα στα ράφια για όλους, ενώ παράλληλα έχει αναπτύξει νέα προϊόντα για την κάλυψη της αυξημένης ανάγκης του καταναλωτή για υγιεινή και απολύμανση. Τα επώνυμά μας προϊόντα είναι εδώ για να κάνουν αυτό για το οποίο έχουν σχεδιαστεί: να φροντίζουν σπίτια, υγειονομικές εγκαταστάσεις και επιχειρήσεις, διατηρώντας τα καθαρά και ασφαλή.

Οι Καταναλωτές μας

EUREKA Οι Κοινότητές μας

Παραμένουμε δυνατοί, μαζί.

Έχουμε δωρίσει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε οικονομική υποστήριξη και δωρεές προϊόντων σε οικογένειες, τοπικούς οργανισμούς και ιδρύματα, υποστηρίζοντας το σημαντικό έργο που κάνουν και βοηθώντας τους να παρέχουν τα απαραίτητα στους συνανθρώπους μας, άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Η ιστορία μας, που μετρά ήδη 62 χρόνια, είναι γεμάτη από ιστορίες υποστήριξης, και αισθανόμαστε υπερήφανοι που στεκόμαστε δίπλα στις κοινότητες μας άλλη μια φορά σε μια τόσο δύσκολη περίοδο.

Δείτε τα Τελευταία μας Νέα
Οι Κοινότητές μας